Wielkanoc w MOFFO

Easter in MOFFO

Przystawka

Starter

Pieczony burak Crapaudine, karmelizowany ser kozi Chèvre St. Maure,

prażone orzechy, jeżyny.

Roasted Crapaudine beetroot, caramelized Chèvre St. Maure goats

cheese, toasted nuts, blackberries.

48 zł

Dania główne 

Main courses

Filet z dorsza Skrei, crust oliwkowy, kalafior,

pomidory konfit.

Skrei cod fillet, black olives crust, cauliflower, tomato confit.

86 zł

Pieczona biodrówka jagnięca, purée z topinamburu,

brokuł gałązkowy, sos Madera z truflą.

Roasted rump of lamb, Jerusalem artichoke purée,

sprouting broccoli, truffle Madeira sauce.

96 zł

Deser 

Dessert

Rum Baba, maliny,

kwaśna śmietana.

Rum Baba, raspberries,

sour cream.

28 zł